Nuorten terveys

Tällä sivulla keskitytään sähköisiin palveluihin, jotka tukevat sinun terveytesi ylläpitoa, asiointia terveydenhuollossa kanssa ja tiedon saamista.

Muistathan, että lähdekriittisyys on tärkeää kun etsit tietoa netistä. Mielipiteitä kerrotaan, ja ohjeita annetaan, rohkeasti ilman todellista tietoa. Ja seuraukset voivat olla vakavia. Tällä sivulla on linkkejä lähteisiin, joista voit hakea luotettavaa tietoa terveyteen liittyen - esimerkkinä Terveyskirjasto.fi.

 

 

NuortenElämä.fi

Tästä linkistä pääset Nuorten Elämä.fi -sivuston "Terveys ja Hyvinvointi" osioon. Sivustolta löydät tärkeää, juuri nuorten elämään ja terveyteen liittyvää tietoa, sekä linkkejä.

Lue lisää

Oma Kanta – kaikki terveystietosi ja sähköiset reseptisi yhdestä paikasta!

Omakanta on yksi tärkeimmistä terveyteesi liittyvistä palveluista. OmaKannantaan kirjautumalla voit nähdä terveydenhuollon kirjaamia tietoja lääkärikäynneistäsi ja resepteistäsi. Voit myös uusia reseptejä.

Lue lisää

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut

Pertunmaan sosiaali- ja terveyspalvelut ovat nyt osa ESSOTE -yhtymää. Tästä linkistä avautuvat Pertunmaan palvelut ESSOTE:n nettisivuilta.

Lue lisää

Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymä

Tästä pääset Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän nettisivulle. Sieltä hartolalaiset löytävät tietoa omista terveyspalveluistaan.

Lue lisää

Hyvis – terveydenhuollon ajanvaraukset ja lomakkeet sekä vinkkejä terveyden ylläpitoon.

Hyvis on palvelu, johon on kerätty terveydenhoitoon liittyvää tietoa ja palveluita. Mm. ajanvaraus, lomakkeiden täyttö, yhteystietoja, vinkkejä ja testejä. Tule tutustumaan!

Lue lisää

Terveyskirjasto – tietoa terveydestä, sairauksista ja lääkkeistä

Terveyskirjasto helppo tapa etsiä tietoa terveyteen ja sairauksiin liittyen. Syöttämällä hakusanan hakukenttään löydät asiantuntijoiden keräämää tietoa ja artikkeleita aiheesta.

Lue lisää

Ensiapuohjeet – SPR

Tästä linkistä löydät SPR:n yleiset ensiapuohjeet. Materiaalin itseopiskelu on investointi omaan ja läheisten turvallisuuteen ja terveyteen.

Lue lisää