Mikkelin digitaito-projekti ja alueen palvelut

Tältä sivulta löydät tietoa Mikkelin Digitaito-projektista, mikkelikäisiä koskevista sähköisistä palveluista, sekä digiopetuksesta alueella. Katso myös aikataulut digikinkereiden osalta Digitaito-projektin omasta osiosta!

Mikkelin senioreiden Digitaito-projektin toiminta on toistaiseksi tauolla koronarajoitusten vuoksi

Ryhmäopetuksen, eli digikinkereiden, jatkumisesta tiedotetaan tällä sivulla kun voimme jälleen kokoontua.

Laitteita lainanneet voivat pitää laitteita itsellään rajoitusten ajan ilman lisäkustannuksia. Kun prepaid sim-kortilla oleva 7 eur summa on käytetty, laite ei enää saa yhteyttä nettiin ellet yhdistä sitä wifiin tai lataa lisää rahaa sim-kortille (sovelluksella tai R-kioskilla).

Voimia kaikille!

Olen nauhoittanut opetusvideoita ja pääset katsomaan niitä Linkkisivujen ylävalikon Kinkerivideot kohdasta. Salasanan saat pyytämällä tekstiviestillä numerosta 020 780 9000.

Saat lisää tietoa ja tukea puhelimitse soittamalla Markolle: 020 780 9000.

Etäkinkerit – digikinkereiden videoesitykset ja nauhoitukset

Tästä linkistä pääset katsomaan opetusvideoita digikinkereiden eri aiheista.

Lue lisää

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut

Tästä linkistä pääset ESSOTE:n nettisivuille. ESSOTE vastaa mikkeliläisten sosiaali- ja terveyspalveluista. Käy tutustumassa omiin palveluihisi 🙂

Lue lisää

ESSOTE:n sähköiset palvelut

Tästä linkistä pääset ESSOTE:n sähköisiin palveluihin.

Lue lisää

Vanhus- ja vammaispalvelujen Palveluneuvo – palvelua mm. ikääntyville ja heidän läheisilleen

Sinun on mahdollista saada oman kunnan palveluohjaajan ohjausta, neuvontaa ja palvelutarpeen arviointia. Voit olla meihin yhteydessä myös silloin, kun sinulle syntyy huoli jostakin asiasta. Palveluohjausta ja palvelutarpeen arviointia järjestetään kunnissa lähipalveluna. Palvelutarpeen arviointeja teemme myös asiakkaiden kotona. Palvelu on maksutonta.

Lue lisää

Mikkelin kaupungin nettisivut

Tästä linkistä pääset Mikkelin kaupungin nettivisuille. Siellä on valtavasti sinun palveluitasi, vaikuttamismahdollisuuksiasi ja kunnallista päätöksentekoa koskevaa tietoa. Oletko koskaan selannut?

Lue lisää

Senioriliikunta Mikkelissä – MeijänMikkeli

Tästä linkistä löydät tietoa senioriliikunnasta Mikkelissä.

Lue lisää

Mikkelin kirjasto

Tästä linkistä löydät tietoa Mikkelin kirjaston palveluista, sekä kirjaston sähköisestä aineistosta, kuten e-kirjoista ja äänikirjoista. Kirjastossa myös järjestetään digiopastusta ja kursseja. Käy tutustumassa!

Lue lisää