Lahden alueen terveyspalvelut ja muut tärkeät palvelut

Tältä sivulta löydät tietoa lahtelaisten terveyspalveluista, sekä muista tärkeistä palveluista. Digitaitoprojektin opetusryhmistä, paikoista ja aikatauluista löydät tietoa täältä: Digitaitoprojekti

 

Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Päijät-Sote

Tästä linkistä pääset Päijät-Soten nettisivuille. Päijät-Sote vastaa lahtelaisten sosiaali- ja terveyspalveluista. Käy tutustumassa omiin palveluihisi 🙂

Lue lisää

Digiklinikka ja Päijät-Sote sovellus

Tältä sivulta löydät tietoa Digiklinikasta, sekä Päijät-Sote sovelluksesta ja sen latauksesta. Pääset Digiklinikalle sekä sovelluksella, että nettiselaimella. Digiklinikalla voit tarkastella ja perua ajanvarauksiasi, lukea perusterveydenhuollon hoitokertomuksiasi, tarkastella omia tietojasi ja laboratoriotuloksiasi, lähettää kiireettömän viestin terveydenhuollon ammattilaiselle, sekä osallistua videovastaanotolle.

Lue lisää

Harjun terveys

Tältä sivulta löydät tietoa Harjun terveydestä. Harjun terveys tuottaa alueen asukkaille perustason avosairaanhoidon, suun terveydenhuollon, fysioterapian ja terveyssosiaalityön palveluita.

Lue lisää

Ikääntyneiden palveluneuvonta – palvelua ikääntyville ja heidän läheisilleen

Ikääntyneiden palveluneuvonnan toiminnan tavoitteena on tukea ikäihmisten kotona selviytymistä välittämällä tietoa yritysten ja kolmannen sektorin palveluista. Tästä linkistä pääset sivuille.

Lue lisää

Lahden kaupungin nettisivut

Tästä linkistä pääset Lahden kaupungin nettivisuille. Siellä on valtavasti sinun palveluitasi, vaikuttamismahdollisuuksiasi ja kunnallista päätöksentekoa koskevaa tietoa. Oletko koskaan selannut?

Lue lisää

Osallistuja ja vaikuta Lahden kaupungissa

Tästä linkistä pääset kaupungin Osallistu ja vaikuta -sivuille. Lahdessa tavoitteena on, että jokainen asukas kokee mielipiteensä olevan merkityksellinen ja saa sen kuulluksi. Lahtelaisilla on käytettävissään useita keinoja vaikuttaa oman elinympäristönsä suunnitteluun, kaupungin palveluihin sekä päätöksentekoon. Täältä löydät lisää tietoa aiheesta ja voit mm. vastata asukaskyselyihin ja edistää esteettömyyttä.

Lue lisää

Lahti-piste

Lahti-Piste on matalan kynnyksen palvelupiste. Pisteessä on monipuolisesti kaupungin palveluita, sieltä voi ostaa mm. asukaspysäköinnin luvat, yritysten yleispysäköintikortit, kalastajien pyydysmerkit ja paikallisliikenteen matkakortit.

Lue lisää

Eläkeläisten liikuntaryhmät Lahdessa

Tästä linkistä löydät tietoa eläkeläisten ja liikuntarajoitteisten liikuntaryhmistä Lahdessa.

Lue lisää

Vapaaehtoistehtäviä Lahdessa – vapaaehtoistyo.fi

Tästä linkistä pääset katsomaan, mitä vapaaehtoistehtäviä Lahden alueella on tarjolla. Tule mukaan auttamaan omaa yhteisöäsi ja tutustumaan muihin suurisydämisiin lahtelaisiin. Hyvä heijastuu.

Lue lisää

Lahden kirjasto

Tästä linkistä löydät tietoa Lahden kirjaston palveluista, sekä kirjaston sähköisestä aineistosta, kute e-kirjoista ja äänikirjoista. Kirjastossa myös järjestetään digiopastusta ja kursseja. Käy tutustumassa!

Lue lisää

Wellamo-opisto

Tästä linkistä löydät tietoa Wellamo-opiston toiminnasta - kursseja, harrastuksia, yhdessä tekemistä. Löytyisikö sinulle jotain...

Lue lisää

Lahden kansanopisto

Tästä linkistä löydät tietoa Lahden kansanopiston toiminnasta - kursseja, harrastuksia, yhdessä tekemistä. Löytyisikö sinulle jotain...

Lue lisää