Lahden kaupunki

Tältä sivulta löydät tietoa Lahden Digitaito-projektista, lahtelaisia koskevista sähköisistä palveluista, sekä digiopetuksesta alueella. Katso myös aikataulut digikinkereiden osalta Digitaito-projektin omasta osiosta!

Lahden senioreiden Digitaito-projektin ryhmät ja digitukiklinikka

 • Joulutauko

Kinkeritoiminta on joulun aikana tauolla 18.12.2022 - 8.1.2023. Tauon jälkeen ryhmät jatkavat samoilla aikatauluilla kuin ennen joulua. Aikataulut ja ryhmät on kuvattu alla.

 • Lahden keskusta
  • Paikka: Fellmannia, Kirkkokatu 27, 0-kerros
  • Pääryhmä:
   • Keskiviikkoisin klo 10-12
   • Tähän ryhmään voivat tulla ne, joilla on tabletin perusteet jo aika hyvin hallinnassa ja halutaan keskittyä eri sovellusten ja palveluiden hiomiseen.
  • Aloittelijat: 
   • Miesten ja naisten sekaryhmä torstaisin klo 10-12 ja 13-15
   • Miesten oma ryhmä ÄijäDigi tiistaisin klo 10-12. Mukaan voi tulla uusia koska tahansa.
  • Digituki-klinikka pyörii keskiviikkoisin klo 13-15. Voit tulla harjoittelemaan taitoja tuetusti tai kysymään neuvoa. Myyn klinikalla myös helppokäyttöisiksi valmisteltuja puhelimia ja tabletteja ohjeineen niitä tarvitseville.
 • Nastola
  • Paikka: Nastolan vanha kunnantalo, Pekkalantie 5, 2-kerros
  • Pääryhmä:
   • Maanantaisin klo 10-12.
   • Tähän ryhmään voivat tulla ne, joilla on tabletin perusteet jo aika hyvin hallinnassa ja halutaan keskittyä eri sovellusten ja palveluiden hiomiseen.
  • Vasta-alkajat:
   • Vasta-alkajien keväällä 2022 aloittanut ryhmä on liittynyt pääryhmään.
 • Olen videoinut kinkereitä ja pääset katsomaan niitä Linkkisivujen ylävalikon Kinkerivideot kohdasta. Salasanan saat pyytämällä tekstiviestillä numerosta 020 780 9000.

Saat lisää tietoa ja tukea puhelimitse soittamalla minulle: 020 780 9000. 

Lahden senioreiden Digitaito-projektin esittely

Tästä linkistä löydät tietoa Lahden senioreiden Digitaito-projektista sen sisällä järjestettävästä digiopastustoiminnasta.

Lue lisää

Lahden alueen palveluita

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Päijät-Sote

Tästä linkistä pääset Päijät-Soten nettisivuille. Päijät-Sote vastaa lahtelaisten sosiaali- ja terveyspalveluista. Käy tutustumassa omiin palveluihisi 🙂

Lue lisää

Harjun terveys – Digiklinikka ja terveyskeskuspalvelut

Harjun terveys oy vastaa Lahden sote-keskuspalveluista. Yhteisyritys tuottaa alueen asukkaille perustason avosairaanhoidon, suun terveydenhuollon, fysioterapian ja terveyssosiaalityön palveluita.

Lue lisää

Ikääntyneiden palveluneuvonta – palvelua ikääntyville ja heidän läheisilleen

Ikääntyneiden palveluneuvonnan toiminnan tavoitteena on tukea ikäihmisten kotona selviytymistä välittämällä tietoa yritysten ja kolmannen sektorin palveluista. Tästä linkistä pääset sivuille.

Lue lisää

Lahden kaupungin nettisivut

Tästä linkistä pääset Lahden kaupungin nettivisuille. Siellä on valtavasti sinun palveluitasi, vaikuttamismahdollisuuksiasi ja kunnallista päätöksentekoa koskevaa tietoa. Oletko koskaan selannut?

Lue lisää

Osallistuja ja vaikuta Lahden kaupungissa

Tästä linkistä pääset kaupungin Osallistu ja vaikuta -sivuille. Lahdessa tavoitteena on, että jokainen asukas kokee mielipiteensä olevan merkityksellinen ja saa sen kuulluksi. Lahtelaisilla on käytettävissään useita keinoja vaikuttaa oman elinympäristönsä suunnitteluun, kaupungin palveluihin sekä päätöksentekoon. Täältä löydät lisää tietoa aiheesta ja voit mm. vastata asukaskyselyihin ja edistää esteettömyyttä.

Lue lisää

Lahti-piste

Lahti-Piste on matalan kynnyksen palvelupiste. Pisteessä on monipuolisesti kaupungin palveluita, sieltä voi ostaa mm. asukaspysäköinnin luvat, yritysten yleispysäköintikortit, kalastajien pyydysmerkit ja paikallisliikenteen matkakortit.

Lue lisää

Eläkeläisten liikuntaryhmät Lahdessa

Tästä linkistä löydät tietoa eläkeläisten ja liikuntarajoitteisten liikuntaryhmistä Lahdessa.

Lue lisää

Vapaaehtoistehtäviä Lahdessa – vapaaehtoistyo.fi

Tästä linkistä pääset katsomaan, mitä vapaaehtoistehtäviä Lahden alueella on tarjolla. Tule mukaan auttamaan omaa yhteisöäsi ja tutustumaan muihin suurisydämisiin lahtelaisiin. Hyvä heijastuu.

Lue lisää

Lahden kirjasto

Tästä linkistä löydät tietoa Lahden kirjaston palveluista, sekä kirjaston sähköisestä aineistosta, kute e-kirjoista ja äänikirjoista. Kirjastossa myös järjestetään digiopastusta ja kursseja. Käy tutustumassa!

Lue lisää

Wellamo-opisto

Tästä linkistä löydät tietoa Wellamo-opiston toiminnasta - kursseja, harrastuksia, yhdessä tekemistä. Löytyisikö sinulle jotain...

Lue lisää

Lahden kansanopisto

Tästä linkistä löydät tietoa Lahden kansanopiston toiminnasta - kursseja, harrastuksia, yhdessä tekemistä. Löytyisikö sinulle jotain...

Lue lisää