Facebook

Tällä sivulla on linkkejä ohjeisiin, joista löydät vastauksia Facebookin käytön yleisimpiin kysymyksiin.

Facebook on yhteisöpalvelu, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden oman käyttäjäprofiilin luomiseen sekä yhteydenpitoon ystäviensä kanssa. Yhteyttä voi pitää kirjoittamalla ajatuksista ja kokemuksista tai jakamalla kuvia ja videoita. Facebookissa on myös mahdollista liittyä erilaisiin yhteisöihin, joita yhdistävät harrastukset tai kiinnostuksen kohteet.

Monilla kunnilla, yrityksillä ja yhdistyksillä on omia Facebook sivuja. Voit saada tietoa tulevista tapahtumista seuraamalla haluamasi tahon sivuja.

Facebook toimii mainosrahoitteisesti eli käyttäessäsi Facebookia, sinulle näytetään mainoksia kenties sinua kiinnostavista aiheista.

Facebook käyttäjätilin luominen

Tästä linkistä pääset ohjeeseen, jossa opastetaan Facebook-käyttäjätilin luomisessa.

Lue lisää

Ohjevideo – Facebook sovelluksen käyttö tabletilla

Tästä linkistä pääset katsomaan ohjevideota, jossa käydään läpi Facebook-sovelluksen peruskäyttöä ja asetuksia.

Katso video

Ilmoitusten hallinta – sähköposti, tekstiviestit, push-ilmoitukset

Facebookin ilmoitukset kavereiden tms. toiminnasta sähköpostitse tai tekstiviesteinä voivat tuntua häiritseviltä. Tästä linkistä pääset Facebookin ohjeeseen, jossa kerrotaan, miten voit ottaa ilmoituksia pois käytöstä tai käyttöön.

Lue lisää

Kavereiden hankkiminen ja poistaminen

Tästä linkistä pääset Facebookin ohjeisiin, joissa opastetaan kaveripyyntöjen ja kavereiden poistamisen aiheissa. Ohjeista löydät myös tietoa, kaveriehdotuksista / "Ihmisiä joita saatat tuntea"

Lue lisää

Messenger – Facebookin henkilökohtaiseen viestittelyyn tarkoitettu ohjelma

Tästä linkistä pääset tutustumaan viestittelyohjelma Messengeriin. Sillä voit lähettää henkilökohtaisia viestejä tai ottaa vaikka kuvapuheluyhteyden Facebook kavereihisi.

Lue lisää